Werkwijze

Hoe we het doen.


Van links naar rechts en van boven naar onderen. Ja, HTML-codes lezen hetzelfde als letters, maar niet iedereen is er even snel en goed in om het boek te begrijpen. Websites maken is onze belangrijkste activiteit, maar voorafgaand aan het ontwerp willen we graag wat meer weten en zorgen we dat we een strategie hebben die als uitgangspunt dient.


1. Dat goede gesprek!

Elke traject begint met uw wensen en vragen. Wij praten met u over uw merk, uw producten, uw lievelingskleur, noem maar op. Wij geven u advies en denken hierin met u mee!

Trefwoorden: inspirerend, meedenker, sparringpartner, aanvraag, concept, sitemap, inhoudelijk


2. Een gelikt design

Het oog wil ook wat, zo denken wij er ook over. Daarom passend bij uw wensen, maken wij elke keer weer een nieuw en verfrissend ontwerp. Naast websites maken wij ook gelikte designs voor logo’s, huisstijlen, brochures, flyers, advertenties, banners en meer!

Trefwoorden: kleur, strak, conceptvoorstel, uitwerking

3. Bouwen maar

Met het design kan het transport van start gaan, de website moet gebouwd worden! HTML, PHP, Open Source, zijn slechts wat nietszeggende termen die weergeven wat we doen. Even kort door de bocht houdt het in dat we de knoppen laten werken, de pagina’s aanmaken, de plaatjes plaatsen en de rekeningen koppelen. U kijkt geregeld mee op de werkplaats en houdt zo in de gaten wat er precies gebeurd dankzij onze projectmanagementtool waarin planning, communicatie en actiepunten nauwgezet zijn opgenomen en worden bijgehouden. Niet alleen kunnen wij de website voor u bouwen, maar wij kunnen ook zorgen voor de inhoud. Dit houdt in dat we enkele goede gesprekken hebben en teksten voor u opstellen.

Trefwoorden: HTML, CMS, back end development, projectmanagement, content realisatie


4. Zet het daar maar neer

De website is af! Dit betekent alleen nog dat de website een plaats moet krijgen om live te gaan. Wij hebben onze eigen servers en kunnen daarop een plaats reserveren voor uw website. Door de website op onze server te plaatsen kunnen we gemakkelijk updates en aanpassingen doorvoeren en weten we precies wat er veranderd moet worden om uw website zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Trefwoorden: hosting, support, updates


5. Het is nooit af

Een website is nooit volledig af, u moet een website namelijk onderhouden. Aanvullen met actuele nieuwsberichten, zaken toevoegen of weghalen, het kan allemaal gemakkelijk zelf dankzij ons CMS. Omdat niet elk bedrijf hiervoor de tijd heeft en u misschien ook tegen zaken aanloopt die u niet kunt aanpassen, kunnen wij zaken ook voor u aanpassen. Wij groeien graag met uw bedrijf en de website mee daarom verlenen wij support op meerdere vlakken, voor technische aanpassingen, voor inhoudelijke toevoegingen, daar mailt of belt u onze support-afdeling voor. Altijd vriendelijk en snel geholpen.

Trefwoorden: support, onderhoud