Sponsoring

Wij willen graag alles goed doen voor onze klanten, maar ook voor onze omgeving. Daarom steunt VDBC specifieke projecten die het geld goed kunnen gebruiken voor andere doeleinden. Gewoon omdat het ons een goed gevoel geeft en we anderen ermee kunnen helpen.

De projecten die we hebben gesponsord:

 

 

Ronde van Rossum

Ronde van Rossum

In samenwerking met Cycloteam was VDBC betrokken bij de organisatie van de nieuwe editie van de Ronde van Rossum. Een wielerwedstrijd door de thuishaven van VDBC, waar na een afwezigheid van meer dan 30 jaar nieuw leven in werd geblazen. VDBC verzorgt alle communicatie uitingen zoals website, posters en programmaboekjes.
 

 

Lions Hart Veilig

lionsclub

Ruim 16.000 mensen krijgen jaarlijks een hartstilstand in Nederland. Hulp komt niet altijd op tijd. Stichting Lions maakt zich hier hard voor, en VDBC ook. De stichting organiseert jaarlijks sportdagen en -evenementen waar geld wordt verzameld om vrijwilligers op te leiden de eerste hulp ter plaatse te verlenen. VDBC ontwikkelde de website voor Lions waar de teller aan donaties ondertussen al aardig oploopt.

 

 

Puyssentut

puyssentut

Veel mensen kennen wel iemand in hun omgeving die geconfronteerd is met de vreselijke ziekte, kanker. Stichting Puyssentut biedt aanvullende zorg aan mensen met kanker of genezende van kanker die een positieve werking hebben op hun ziektebeeld en zelfbeeld. Wij geloven hierin en daarom steunden wij stichting Puyssentut. Een website waar donaties gemaakt kunnen worden , is het resultaat.

 

 

Cycloteam

cycloteam

Stichting Cycloteam organiseert diverse cyclowedstrijden en –marathons. Gesteund door het WNF en zonder commerciële doeleinden. Zij houden van sport, wij van websites. Ieder zijn passie, maar dat vormde de match. Wij ontwikkelden voor Cycloteam de website en verzorgen daarnaast nog diverse promotiematerialen.