De website, het kloppend hart van uw communicatie. Het platform waar offline en online activiteiten samengebracht worden. Eigenlijk het verlengde van uw visitekaartje en het uithangbord van uw bedrijf. Een overzichtelijke website die communiceert met uw doelgroep, daar weten wij alles van. Wij helpen u met het ordenen van uw informatie, het bepalen van uw doelgroep en uw sterke kanten te benadrukken. Het gehele traject van idee tot uitvoering voeren wij uit.

Informatie aanvraag Download leaflet

Eenvoudig aan te passen

Dankzij ons eenvoudige CMS kunt u gemakkelijk en snel de inhoud van uw eigen website aanpassen. Zelf de laatste nieuwsberichten plaatsen en extra menu-onderdelen toevoegen gaat immers gemakkelijk. Natuurlijk kunnen wij hierin ook ondersteunen en het CMS voor u bijhouden.

Media beheren

Het CMS bevat diverse modules waarmee u uw eigen content kunt beheren, zo kunt u foto-albums aanmaken, filmpjes uploaden of PDF-bestanden op uw website plaatsen.

Contact management

Vrijwel elke website bevat wel een mogelijkheid om informatie aan te vragen of een aanmelding voor een nieuwsbrief. Deze contacten zijn u zeer waardevol en worden daarom overzichtelijk toegevoegd binnen ons CMS. Daarbij kunt u deze gegevens eenvoudig exporteren naar een Ms Office bestand.

Meertaligheid

De mogelijkheid tot meertaligheid kan worden ingebouwd in uw website. De mogelijkheid kan voordat u het zelf nog nodig heeft al ingebouwd worden, waarna u de functie op een latere fase kunt activeren en invullen.

Eigen server

Wij beschikken over onze eigen servers, deze zijn verdeeld over meerdere locaties om te garanderen dat uw website altijd veilig is. Op reguliere basis voeren wij hier onderhoud op uit, zodat uw website altijd aan de nieuwste en laatste eisen voldoet.

Support

Ons CMS is eenvoudig en helder, maar natuurlijk zijn er vaak nog andere zaken die van invloed zijn op de werking van uw website. Wij bieden u bij moeilijkheden de nodige support. Onze professionals staan altijd voor u klaar, zowel per mail als telefonisch.