Shoppen online, wie kent het niet. Iedereen struint dagelijks de webshops af op zoek naar diensten en producten. Geen wonder dus dat wij natuurlijk ook webshops maken, zowel voor klein als groot.

Informatie aanvraag Download leaflet

Eenvoudig onderhoud

Elke website behoeft enig onderhoud. De mate waarin en hoe kan echter sterk verschillen. Zo hanteren wij een gebruiksvriendelijk CMS waarin u zelf gemakkelijk de inhoud van uw webshop en website kunt aanpassen. Zo blijft u altijd actueel.

Overzichtelijke sitemap

Hoe groot uw aanbod ook is, uw webshop moet voor de bezoeker direct zicht geven op het assortiment en alle benodigde informatie. Een overzichtelijke sitemap kan hieraan bijdragen. Wij zetten in overleg met u een sitemap op die past bij uw website en producten.

Contact beheer

Natuurlijk wilt u niet alleen uw producten communiceren naar uw bezoekers, u wilt ook mét hen communiceren. Contact beheer draagt hieraan bij. Via ons CMS worden contactgegevens opgeslagen en kunt u deze gemakkelijk oproepen op het moment dat u bijvoorbeeld een nieuwsbrief wilt versturen.

Gebruiksvriendelijk

Het aanbod aan websites is tegenwoordig gigantisch. Het verschil tussen websites uit zich echter vaak in de gebruiksvriendelijkheid ervan. Een gebruiksvriendelijke website nodigt de bezoeker uit en houdt de bezoeker langer ‘vast’ op uw website. Vanaf het eerste ontwerp houden wij hier daarom al rekening mee.

Veilig en betrouwbaar

VDBC heeft kennis van diverse betaalpakketten waar u gebruik van kunt maken. Een goed betaalsysteem is namelijk noodzakelijk om een veilig betaling te kunnen waarborgen en dit traject vlekkeloos te laten verlopen. Wij kunnen u hierin adviseren en de regeling voor u afsluiten.

Voorraad beheer

Natuurlijk wilt u uw verkoop uitstekend kunnen navolgen en zicht hebben op de voorraad. Dit kan gemakkelijk met ons CMS doordat er koppelingen gemaakt kunnen worden met diverse systemen zoals voorraadbeheer- en/of boekhoudsystemen.