Wie kent Google niet? De zoekmachine die door miljoenen mensen dagelijks wordt gebruikt voor het opzoeken van alle relevante informatie. Natuurlijk wilt ook u op deze manier gevonden worden. Hoge ranking in Google zorgt immers voor meer mensen op uw website. Wij zorgen er voor dat u gevonden wordt. Al vanaf de eerste opzet houden wij er rekening mee en zoeken we naar de oplossing om gevonden te worden.

Informatie aanvraag Download leaflet

Google Adwords

Naast de optimalisatie van de website kunt u het traffic naar uw website nog extra vergroten door de inkoop van Google Adwords. Relevante zoektermen voor uw product of branche kunt u inkopen, u zorgt er daarmee voor dat u (voor een beperkt aantal keren per dag) bovenaan staat in Google.

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u zien wat het traffic op uw website is. Dit is vooral interessant na acties, zoals de verzending van een direct mailing of nieuwsbrief. U kunt direct het effect daarvan terugzien in Google Analytics.

Social media marketing

De integratie van Twitter of Facebook in uw website draagt bij aan een betere indexeerbaarheid van uw website door Google. Deze functionaliteiten geïntegreerd door middel van zogenaamde 'feeds' zorgen voor extra aandacht voor uw bedrijfsnaam.

Foto en video optimalisatie

Uw website bestaat natuurlijk niet alleen uit letters; afbeeldingen en video’s worden gebruikt om een beeld van uw bedrijf neer te zetten. Door deze foto’s en video’s te ‘taggen’ (labelen) met de juiste woorden is het mogelijk om ook op dit vlak te optimaliseren.

Zoekwoorden & termen

Gebruikers kiezen vaak zoektermen verwant aan een product of dienst waar zij naar op zoek zijn. Het is dan ook van belang dat u deze zoektermen duidelijk voor ogen heeft, zodat de webteksten hierop geoptimaliseerd worden en leidt tot een verbeterde indexering door zoekmachines.

Link building

Link building houdt in het kort in dat links van externe webpagina’s gelinkt worden naar uw eigen website om zo de website populairder te maken dan andere websites. Dit kan onder andere bereikt worden door de toevoeging van een menu footer waar links worden gelegd naar inhoud binnen de website.