Wij zijn niet alleen goed met nullen en enen, maar ook op papier staan wij goed aangeschreven. Ook voor een gehele huisstijlontwikkeling, logo ontwerp en de uitwerking hiervan naar brochures en andere middelen, kunt u bij ons terecht. Volledige campagnes en acties kunnen op deze manier zowel online als offline worden opgezet door ons.

Informatie aanvraag Download leaflet

Concept en ontwikkeling

Een design hangt veelal af van uw wensen, product en doelgroep. Aan de hand van een gezamenlijke brainstormsessie bepalen we de uitgangspunten voor het design en bekijken we de mogelijke richtingen voor het overkoepelende concept.

Logo ontwerp

Vanuit de uitkomsten van de brainstormsessie gaan we aan de slag met een eerste ontwerp voor een logo en eventueel aanvullende huisstijl. Deze ontwerpfase is zeer bepalend voor de rest van uw vormgeving en vormt een belangrijke stap binnen het gehele proces. Het logo en de huisstijl is uiteindelijk de basis voor al uw communicatiemiddelen.

Huisstijlbewaking

Vaak gaat u na een ontwerptraject zelf ook aan de slag met uw middelen. Graag blijven wij ook in deze fase betrokken om zo uw huisstijl te bewaken en te garanderen dat uw huisstijl na enkele jaren nog steeds op dezelfde eenduidige wijze wordt uitgedragen.

Direct mailing

Er zijn natuurlijk vele manieren om uw product onder de aandacht te brengen. Een direct mailing is een goede actiematige manier om direct uw doelgroep aan te spreken in de vorm van een print mailing. Het geeft u de gelegenheid om verrassend te zijn en iets extra’s toe te voegen zoals een kleine give away.

Flyers & brochures

Brochures zijn er in diverse vormen en maten, net als flyers, vaak kunt u er meer in kwijt dan in een mailing en geeft het u de ruimte meer te vertellen over uw bedrijf of product. De mogelijkheden zijn uiteenlopend dus er is altijd een passende vorm om uw verhaal te vertellen.

En nog veel meer!

Flyers, brochures, direct mailings, daar blijft het natuurlijk niet bij. Ook voor ideeën voor uw stand, mogelijke give aways, advertenties, banners of andere acties denken wij graag met u mee. Van creatief idee tot realisatie en uitvoering.