De inhoud van de website, daar kunnen we natuurlijk niet aan voorbij gaan. Hoe u uw merk beschrijft, uw product onder de aandacht brengt en de taal van uw doelgroep begrijpt. Daar houden wij ons ook mee bezig. Niet alleen vanaf het punt van de lancering, maar ook daarna. Wij kunnen uw tekst verzorgen en plaatsen met de juiste foto’s, links of video’s. Eenvoudig voor ons, gemakkelijk voor u.

Informatie aanvraag Download leaflet

Heldere teksten

De kunst is om de aandacht van uw bezoekers te krijgen, maar vooral om de aandacht vast te houden. Voor alle moderne media geldt dat uw boodschap glashelder moet zijn en direct raakt, anders drukt de bezoeker op de delete button.

Passende beelden

Foto’s, illustraties en grafieken moeten de tekst ondersteunen en aanvullen. In 1 oogopslag moet duidelijk zijn waar het om gaat. Het is tegenwoordig heel makkelijk om snel iets van ‘het net te plukken’, maar ook gevaarlijk aangezien uw doelgroep dit snel achterhaalt. Blijf daarom origineel en creatief.

Balans in tekst & beeld

De diverse onderdelen van een boodschap moeten in balans zijn op verschillende niveaus. Hoeveelheid tekst en grootte van het beeld, maar ook inhoudelijk moeten ze elkaar aanvullen en qua sfeer en kleur moet er een balans zijn.

Nieuwsfeiten

Zorg er altijd voor dat nieuwsflitsen actueel zijn. Berichten ouder dan een maand komen onverzorgd over. Alles wat met nieuws te maken heeft (agenda, actie, nieuwtjes e.a.) moeten regelmatig ververst worden, anders bent u de aandacht van uw bezoeker kwijt.

Social media

Als u gebruik maakt van social media, zorg er dan ook voor dat de juiste links gebruikt worden en er met grote regelmaat nieuwe berichten en feiten worden verspreid. Gebruik de diverse media intelligent, waar mogelijk persoonsgericht.

Onderhoudspakket

Als u de content management werkzaamheden uitbesteedt, maak dan goede afspraken over frequentie, soort van werkzaamheden en prijs. Leg dit vast in een service overeenkomst, zodat u precies weet waar u aan toe bent.